Home » Wonen, zorg & welzijn » Bewonersappartement

Bewonersappartement

Sint Anna beschikt over 160 bewonersappartementen, verdeeld over 20 woongroepen (8 bewonersappartementen in één woongroep). Ieder bewonersappartement is 27m2 groot, waarvan 21 m2 een woon/slaapkamer en 6m2 voor de badkamer. Vanaf iedere etage heeft de bewoner een mooi uitzicht op de Maas, het Meer of de (toekomstige) tuin.

Woon/slaapkamer en eigen badkamer

Het appartement is voor u behangen en geschilderd. Er hangt een gordijnrails met gordijnen en er is één vaste kastenwand aanwezig voor kleding en andere persoonlijke spullen. Het appartement is voorzien van een hoog-laagbed en nachtkastje (en een plafondrail om indien nodig gebruik te kunnen maken van een tilliftsysteem). De kamer is standaard voorzien van een rookmelder.

Ieder appartement heeft een frans balkon en een groot raam. Alle appartementen (m.u.v. de appartementen aan de noordzijde) zijn voorzien van zonwering. Het appartement is uitgerust met een klimaatbeheerssysteem.


U kunt de woon/slaapkamer naar eigen inzicht en smaak aanvullen met uw eigen meubels. Let echter wel op dat het appartement niet te vol komt te staan en dat er geen tapijten/vloerkleden op de vloer liggen. Zo komt de veiligheid niet in het gedrang en kan de zorg verantwoord verleend worden.  

De badkamer is voorzien van wastafel met lamp, handdoekenrek, zeepdispenser en handdoekdispenser, vaste badkamerkast, toilet met toiletbril, toiletrolhouder en wc-borstelhouder, toiletsteunen, douche, douchestang, afzuiging en een warmtegel boven de douche. Deze straalt warmte uit voor extra comfort voor de bewoner.

 

Toegang tot appartement

Iedere bewoner heeft een hals-/polszender. De zender geeft toegang tot het eigen appartement, de woongroep en de hoofdingang. Per appartement zijn er ook twee tags beschikbaar, die te gebruiken zijn door familie of andere naasten. Familie of andere naasten van de bewoner kunnen ook toegang verkrijgen tot de hoofdingang, woongroep en bewonersappartement met een app op de mobiele telefoon.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het wonen bij Sint Anna? Probeer de zoekfunctie bovenaan de pagina of vul het contactformulier in.