Home » Werken bij » Werken & Leren

Werken & Leren

Leren en ontwikkelen heeft volop de aandacht binnen Sint Anna. Leren van - en met elkaar om zo het beste uit jezelf en de ander te halen, met waardering voor wat er al is. Alles om de kwalitatief passende zorg te kunnen bieden aan onze bewoners. 

Als medewerker... 
Persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen krijgen onder andere een plek in het jaarlijkse ontwikkelgesprek met de teamleider. Wat maakt iedere dag een mooie dag voor jou? Waar ligt jouw uitdaging of ontwikkelvraag als medewerker en als mens? En natuurlijk hebben wij een rijk aanbod aan e-learning modulen en een bekwaamheidscyclus om onze professionele deskundigheid te bewaken en stimuleren. Hierbij stimuleren wij zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief.

Als potentiële medewerker...
We voeren graag een klikgesprek met potentiële medewerkers. Zij die na de middelbare school direct de zorg in willen en zij die mogelijk met een rugzak gevuld met levenservaring, de overstap willen maken naar de zorg.

Misschien nooit de mogelijkheid hebben gehad of het initiatief durven nemen....of onlangs van dichtbij hebben meegemaakt hoe betekenisvol het werken in de zorg is? Dan is dit misschien wel jouw moment om de stap richting de zorg te zetten! En dit alles op een historische plek in Boxmeer, kleinschalig en binnen een positieve ons-kent-ons cultuur, wat zorgt voor een persoonlijk karakter en korte communicatielijnen.

Voor echte carrièreswitchers bekijken we de mogelijkheden voor een betaalde oriëntatieperiode. Dit kan zelfs naast je huidige baan. Alles om je een reëel beeld te bieden van onze zorgverlening en te kijken of er een wederzijdse klik is, alvorens je het roer omgooit.  

Dus...
Voor vragen over de leer- en ontwikkel mogelijkheden bij Sint Anna, stuur gerust een mail naar leren&ontwikkelen@sintannaboxmeer.nl, of neem een kijkje op onze Vacatures waar tevens onze opleidingsvacatures staan. 

Lefgozer

Sint Anna is aangesloten bij het ‘Lefgozer-traject’. Het Lefgozer traject; een samenwerkingsverband tussen een aantal deelnemende zorgorgorganisaties en opleidingsinstanties. In dit traject worden zij-instromers in 18 maanden opgeleid tot Verzorgende IG. Een versneld en uitdagend opleidingstraject dus, de naam Lefgozer is dan ook niet voor niets gekozen! Denk jij dat dit interessant kan zijn voor jou? Klik hier voor onze vacature of kijk op www.lefgozer.nu voor meer informatie.  

Erkend leerbedrijf

Wil je een opleiding volgen om in de zorg aan het werk te gaan? Stichting Sint Anna is een door erkend leerbedrijf en biedt je deskundige begeleiding. Sint Anna vindt het belangrijk dat er ook in de toekomst voldoende en goede medewerkers zijn in de zorgsector. Daarom leidt zij al jarenlang leerlingen op die een opleiding in de zorg ambiëren of volgen.

Hiervoor zijn er twee mogelijkheden; via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en via de beroepsopleidende leerweg (BOL). Een medewerker die een BBL-opleiding volgt, is voor een bepaalde periode in dienst van Woonzorgcentrum Sint Anna en volgt in deze tijd de opleiding bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Een BOL-leerling kan de stageperiode doorbrengen bij Sint Anna. Deze stage wordt gecoördineerd door het ROC. 

Ook stagiaires van andere opleidingen zijn welkom om hier stage te lopen. 

FAQ's opleidingstrajecten

Heb je vragen over onze opleidingstrajecten? Bekijk dan de veelgestelde vragen (FAQ's) op deze pagina