Home » Werken bij » Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Bij Sint Anna zijn veel vrijwilligers actief. Hun hulp is onmisbaar om allerlei activiteiten te realiseren die voor bewoners belangrijk zijn. Zo hebben we huiskamerbegeleiders en begeleiders voor ontspanningsactiviteiten. Maar ook voor diverse andere activiteiten waardoor bewoners zich thuis voelen. Vrijwilligers bevorderen het contact van bewoners met de leefwereld buiten het verpleeghuis.

Als vrijwilliger draag je bij aan een prettig sociaal leefklimaat en word je ingezet bij tal van activiteiten:

  • bewoners begeleiden met bijvoorbeeld maaltijden, een wandeling of een uitje
  • assisteren bij recreatieve activiteiten zoals o.a. sport- en spelmiddagen, bingo en kaarten maken
  • assisteren bij het koffie inschenken, computeren of gewoon voor een praatje

Je krijgt begeleiding en aandacht om je snel thuis te voelen en wegwijs te maken. Wees niet bang initiatief te tonen en eigen ideeën in te brengen.

Een huis wordt niet zomaar een thuis. De extra aandacht die jij als vrijwilliger kunt geven aan de bewoners kan dat verschil maken. Je zult er veel waardering en gezelligheid voor terug krijgen.

Wil jij ook vrijwilliger bij Sint Anna worden?

Wij zien jou als een belangrijke aanvulling op de dienstverlening voor bewoners. Daarom investeren wij in bijscholing en kun je deelnemen aan activiteiten die voor medewerkers georganiseerd worden. Heb je interesse? Bekijk de vacatures of vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op. Heb je al bepaalde ideeën over de invulling vermeld dit dan in het formulier. 

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht