Home » Werken bij » Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Interessante vacature gevonden? Lees hier meer over solliciteren bij Sint Anna. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Graag ontvangen we je CV. Het is fijn als je ook een korte motivatie mee kan sturen, waarin je ook eventuele wensen aangeeft, bijvoorbeeld hoeveel uren je graag wilt werken.

Na de ontvangst van jouw (open) sollicitatie gaan wij bekijken of we een passende plek voor je zien binnen Sint Anna, misschien bellen we je nog even als we nog wat vragen hebben over jouw wensen.

Het kan zijn dat er een sluitingsdatum is vermeld in de vacature waar jij op reageert. Na deze datum bekijken wij de verschillende binnengekomen sollicitaties en laten je zo snel mogelijk weten of en wanneer we een gesprek in kunnen plannen.

Als we mogelijkheden zien, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken wat waar jij naar op zoek bent en wat wij je wellicht kunnen bieden. Zien we helaas geen match dan ontvang je hierover ook bericht van ons. 

Als we mogelijkheden zien, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken wat waar jij naar op zoek bent en wat wij je wellicht kunnen bieden.

 

Het vervolg is natuurlijk afhankelijk van jou en onze bevindingen na het gesprek. Wellicht volgt er een tweede gesprek of we spreken af dat je eens mee gaat kijken met de dagelijkse werkzaamheden, zodat je een beter beeld krijgt van jouw mogelijke nieuwe functie.

Zijn wij beiden enthousiast? Dan plannen we een gesprek in om je arbeidsvoorwaarden te bespreken en je indiensttreding administratief in orde te maken.

 Direct naar alle vacatures