Home » Werken bij

Welkom bij Sint Anna!

Fijn dat je onze 'werken bij Sint Anna' pagina bezoekt die geheel in het thema staat van werken en leren bij Sint Anna.

Natuurlijk kunnen bewoners van Sint Anna rekenen op uitstekende en liefdevolle zorg. Maar wij bieden meer. Ook voor (nieuwe) collega's zorgen wij voor een baan die bij hen past, want 'iedere dag een mooie dag' geldt ook voor jou! Kijk dus vooral bij onze vacatures om te zien wat Sint Anna voor jou kan betekenen. Wil meer weten over  werken, leren, of vrijwilligerswerk bij Sint Anna? Klik op één van onderstaande blokken voor meer informatie en bijbehorende vacatures, of neem contact met ons op.

Even binnenkijken...

Als je komt werken bij Sint Anna Boxmeer zie je in deze video een huiskamer en complete woongroep

Voordat jij je sollicitatie stuurt ben je vast benieuwd naar hoe jouw (mogelijk) toekomstige werkplek eruit ziet? Daarom hebben we een video gemaakt bij een woongroep. Klik op de video en krijg een 'rondleiding' bij Sint Anna. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! 

Wat bieden we jou?

Wil jij weten of wij een match zijn? Bekijk dan deze informatie. 

 

Dat streven wij niet alleen na voor bewoners, maar ook voor medewerkers! Wil jij je van betekenis zijn voor bewoners? Maakt écht persoonlijk contact jouw dag een mooie dag? En probeer jij ook als het even tegenzit er toch met kleine dingen een mooie dag van te maken? Dat zijn slechts enkele voorbeelden van waar wij voor staan. Lees er hier meer over.

Persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen krijgen onder andere een plek in het jaarlijkse ontwikkelgesprek met de teamleider. Wat maakt iedere dag een mooie dag voor jou? Waar ligt jouw uitdaging of ontwikkelvraag als medewerker en als mens? Lees er hier meer over.

Meer dan honderd jaar geleden zijn de Zusters van Julie Postel neergestreken op het Kasteel van Boxmeer. Zorgen voor zieken en ouderen was hun missie. Sinds 1976 is Stichting Sint Anna gevestigd in het moederhuis van de Zusters van Julie Postel. Een historische plek, waar veel herinnert aan de rijke geschiedenis van de congregatie en van Boxmeer. Lees er hier meer over. 

We bieden je een volledige 13e maand, een goede pensioenvoorziening, een collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waardoor je fiscaal voordelig een telefoon, laptop, sportabonnement, cursus of een fiets kan aanschaffen. 

Sint Anna is een zelfstandige organisatie waar ruim 300 medewerkers werkzaam zijn. Geen grote organisatie met meerdere locaties. Daardoor zijn onze lijnen kort en kunnen we snel met elkaar schakelen. 

Sint Anna ligt in het Maasheggen-gebied (beschermd Unesco natuurgebied). Een unieke ligging aan de maas, omringd door groen. Iedere dag dat je naar je werk gaat kun je genieten van het groen, de vogels en de prachtige ligging.

Je wordt beloond conform de CAO VVT. Op de website van Actiz vind je de actuele versie. 

Binnen het team van jouw woongroep is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Samen met je collega’s zorg je voor een warm thuis voor bewoners, waarbij welzijn voorop staat en goede zorg is gegarandeerd. Maar wie kan beter vertellen hoe het is om bij Sint Anna te werken dan je toekomstige collega’s? Lees daarom vooral hun ervaringsverhalen en klik op de video voor de ervaring van Nina.

Jij zorgt voor bewoners, maar wij zorgen ook voor jou. We organiseren jaarlijks een inspiratieweek waarbij je kan meedoen aan leuke workshops en activiteiten. Meerdere keren per jaar krijg je een kleine attentie en met kerst een kerstpakket. Wil je nog meer leuke dingen doen? Dan kun je je ook nog aansluiten bij de Personeelsvereniging.