Home » Over Sint Anna » Belevingstuin

Belevingstuin

Ter afronding van het nieuwbouwtraject zijn we momenteel bezig met het aanleggen van een tuin die een verrijking zal zijn voor het welzijn van onze bewoners en bijdraagt aan onze visie "Iedere dag een mooie dag".

Aanleg belevingstuin

Ons doel is om een belevingstuin te creëren waarin bewoners, hun familie, medewerkers en vrijwilligers samen kunnen genieten van de natuur, actief kunnen zijn en kunnen ontspannen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ze kunnen genieten van kleurrijke bloemen en planten die insecten en vlinders aantrekken, waar kleinkinderen kunnen spelen en waar bewoners uitgedaagd worden om in beweging te blijven. 


De basis van de belevingstuin nu wordt gerealiseerd en krijgt de kans om te groeien en bloeien. We hopen de bijzondere extra's, die het écht een belevingstuin maken, mogelijk te maken door middel van sponsoring. Daarom zijn onze leveranciers en overige relaties aangeschreven met het verzoek een sponsorbijdrage te doen. Wellicht wilt u, of de organisatie waar u werkt ook een bijdrage leveren? Uw bijdrage zal niet alleen helpen om de tuin te realiseren, maar ook om het welzijn en de levenskwaliteit van bewoners te verbeteren.

Draagt u een steentje (of bankje/boompje) bij?

Hieronder vindt u de diverse sponsoropties, variërend van een bijdrage aan tuingereedschap tot een tuinbank met plantenbak, van educatief materiaal tot beplanting. Natuurlijk kunt u ook zelf een bedrag kiezen. We kijken uit naar uw steun en bijdrage aan dit waardevolle project. Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, dan staan we graag tot uw beschikking. 

SPONSOROPTIES BELEVINGSTUIN SINT ANNA

Donatie naar keuze Sponsoroptie A: €50.- Sponsoroptie B: €100.- Sponsoroptie C: €150,- Sponsoroptie D: €300.-
t.b.v. één van de sponsoropties A, B, C, D

t.b.v. tuingereedschap of andere middelen om bewoners te motiveren te bewegen.

t.b.v. Groei & bloei informatie; speelse en educatieve extra's. t.b.v. beplanting; bijvoorbeeld een kruidentuintje, beplanting om extra vlinders te trekken etc. t.b.v. bankjes met bloembakken. Één bank zoals afgebeeld kost €3000.-
 
Klik hier en doneer Klik hier en doneer €50.- Klik hier en doneer €100.- Klik hier en doneer €150,- Klik hier en doneer €300.-

 

Sponsort u liever een ander bedrag voor een bepaalde invulling? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Laat ons weten waar u welk bedrag u aan welk element wenst te doneren. We begrijpen dat u wellicht graag een factuur wenst te ontvangen voor uw sponsoring. In dat geval kunt u contact opnemen via bedrijfsbureau@sintannaboxmeer.nl.

Wilt u liever sponsoren in natura (i.v.m. BTW voordeel)? Mail ook dan naar bedrijfsbureau@sintannaboxmeer.nl

Wij danken u hartelijk voor uw donatie!