Home » Nieuws » Terugblik op succesvolle open dag 1 juni

3 juni 2024

Terugblik op succesvolle open dag

Op zaterdag 1 juni vond de open dag ter gelegenheid van de opening van de nieuwbouw van Sint Anna plaats. Meer dan 500 bezoekers ontdekten de nieuwbouw aan de Veerstraat.

Hartelijk welkom      
Gasten werden verwelkomd door een markies en markiezin en konden zich daarna oriënteren bij de informatiemarkt in de brasserie. Hier was uitgebreide informatie beschikbaar over het wonen en werken bij Sint Anna. De zorgbemiddelaars gaven geïnteresseerden inzicht in het nieuwe gebouw, de wachtlijst en de aanmeldprocedure, ondersteund door maquettes, video's en boekjes. Een bezoeker merkte op: “Als ik in een verpleeghuis zou moeten gaan wonen, dan het liefste hier.”

De woongroepen waren deze keer niet toegankelijk om de privacy en het welzijn van de bewoners te waarborgen, in tegenstelling tot vorige open dagen toen de woongroepen nog onbewoond waren.

Presentaties
Voor degenen die een overstap naar de zorg overwegen, waren er inspirerende presentaties over zij-instroom. Zorgmedewerkster Kim deelde haar ervaringsverhaal. Architect Bart van den Hork van de Witte Oss gaf inzicht in de ontwerpkeuzes voor de nieuwbouw.

Zorgtechnologie
De kraam met informatie over moderne zorgtechnologie trok veel belangstelling. Twee medewerkers vertelden enthousiast over de voordelen en mogelijkheden van deze innovaties voor bewoners.

Belevingstuin
In de belevingstuin was ook aan de kinderen was gedacht met een springkussen en schminken. De koffiefiets en poffertjeskraam waren populair. De opbrengst van de poffertjeskraam gaat volledig naar de verdere realisatie van de belevingstuin. Op het terras in de tuin zorgde Dweilorkest de Joekels voor een feestelijke sfeer.

Sint Anna kijkt terug op een zeer geslaagde open dag en bedankt alle bezoekers voor hun interesse en enthousiasme.

Ga terug naar het menu