Home » Nieuws » Sponsoractie belevingstuin

6 mei 2024

Ter afronding van het nieuwbouwtraject zijn we momenteel bezig met het aanleggen van een tuin die een verrijking zal zijn voor het welzijn van onze bewoners en bijdraagt aan onze visie "Iedere dag een mooie dag".

Aanleg belevingstuin

Ons doel is om een belevingstuin te creëren waarin bewoners, hun familie, medewerkers en vrijwilligers samen kunnen genieten van de natuur, actief kunnen zijn en kunnen ontspannen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin ze kunnen genieten van kleurrijke bloemen en planten die insecten en vlinders aantrekken, waar kleinkinderen kunnen spelen en waar bewoners uitgedaagd worden om in beweging te blijven. 

De basis van de belevingstuin nu wordt gerealiseerd en krijgt de kans om te groeien en bloeien. We hopen de bijzondere extra's, die het écht een belevingstuin maken, mogelijk te maken door middel van sponsoring. Daarom zijn onze leveranciers en overige relaties aangeschreven met het verzoek een sponsorbijdrage te doen. Wellicht wilt u, of de organisatie waar u werkt ook een bijdrage leveren? Uw bijdrage zal niet alleen helpen om de tuin te realiseren, maar ook om het welzijn en de levenskwaliteit van bewoners te verbeteren.

Klik hier voor info

Ga terug naar het menu