Home » Nieuws » Vrijdag 16 februari 14:00 - 17:00 Open Middag

31 januari 2024

Na de drukbezochte open middag in het voorjaar van 2023 organiseert Sint Anna opnieuw een open middag. Geïnteresseerd in wonen of werken bij verpleeghuis Sint Anna Boxmeer? Neem een uniek kijkje achter de schermen tijdens de open middag op vrijdag 16 februari van 14:00 – 17:00 uur.

Rondleiding in nieuwbouw: kennismaken met het nieuwe Sint Anna
Vanaf 14:00 uur vertelt de architect van het nieuwe gebouw (De witte Oss red.) over het bouwplan; de eerste plannen, de architectonische keuzes en waarom dit gebouw op deze locatie. Daarnaast is het mogelijk om de nieuwste vleugel van het nieuwe gebouw te bezoeken. De algemene ruimtes van de nieuwe woongroepen zijn dan grotendeels ingericht, de bewonersappartementen zijn nog leeg. Daarnaast is het mogelijk om kennis te maken met zorgmedewerkers, de zorgbemiddelaar, team P&O en Leren & Ontwikkelen. Ineke Wever, bestuurder Sint Anna: “Na bijna drie jaar bouwen staat er nu een volledig nieuw en modern verpleeghuis. We zijn trots op onze nieuwe werk- en woonomgeving en willen dat graag delen.”

 

De rondleidingen starten vanuit de brasserie in de nieuwbouw van Sint Anna. Start laatste rondleiding 16:30 uur.

 

Nieuwbouw 
De nieuwbouw van verpleeghuis Sint Anna is nu gereed, m.u.v. de binnentuin, parkeerplaats en het voorhof. Vanaf 20 februari gaat de laatste nieuwe vleugel bewoond worden door bewoners die nu nog veelal in het oude gebouw wonen. Er zijn vanaf dat moment in totaal 160 appartementen in gebruik voor ouderen die zorgbehoevend zijn. 

Ga terug naar het menu