Home » Nieuws » Ruim € 3.000.- voor Serious Request t.b.v. stichting ALS

Succesvolle actie voor Serious Request door zorgmedewerkers

22 december 2023

In de weken voor kerst hebben medewerkers van Sint Anna zich ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request. En met succes. Op vrijdag 22 december leverde een groep medewerkers een cheque in bij het glazen huis in Nijmegen van €3.087.-. Daarna liep dit nog op tot €3117.-.

Wandelen van Boxmeer naar Nijmegen
Op 22 december zet een groep medewerkers lopend koers vanaf Sint Anna naar het glazen huis, een wandeling van ongeveer 26 km. Zij laten zich sponsoren voor het goede doel. Enkele bewoners van het verpleeghuis gaan de wandelaars aanmoedigen onderweg. Uiteindelijk overhandigen de wandelaars na aankomst in Nijmegen de cheque bij het Glazen Huis. ‘Eén van de initiatiefnemers zegt daarover: “Zo willen we laten zien dat we het samen doen. Dat ouderen, ook in een verpleeghuis, hun bijdrage kunnen leveren en betrokken zijn bij de maatschappij.”

Verkoop van handwerk
De verkoop van gehaakte troostpoppetjes leverde ook een belangrijke bijdrage aan de opbrengst. In de brasserie van Sint Anna werden tientallen poppetjes verkocht. Daarnaast verkochten leerlingen van het Pro College Boxmeer de poppetjes huis-aan-huis.

Via deze weg willen de actievoerders van Sint Anna nogmaals een bedankje aan iedereen overbrengen die zich voor deze actie heeft ingezet.

Ga terug naar het menu